Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Працівники Глибоцької ДПІ провели зустріч з головою Карапчівської ТГ

опубліковано 26 вересня 2022 о 13:25

У Глибоцькій ДПІ Головного управління ДПС у Чернівецькій області податківці провели робочу зустріч з головою Карапчівської ТГ під час якої обговорили основні зміни у податковому законодавстві,  питання щодо повноти сплати податків в умовах воєнного стану та погашення податкового боргу.

Заступник начальника  Ольга Зеленко розповіла про основні вимоги порядку підтвердження платниками юридичними та фізичними особами (самозайнатими особами) неможливості своєчасного виконання податкових обов'язків. Також, проінформувала про продовження термінів одноразового добровільного (спеціального) декларування громадянами належних їм активів.

Начальник відділу податків і зборів з фізичних осіб Іван Панчук акцентував щодо надходжень до місцевих бюджетів, в т.ч. майнових податків, що сплачуються громадянами. Розповів про можливість провести звірку даних по майнових податках в податковій інспекції.

Поінформував про комунікаційну податкову платформу Головного управління ДПС у Чернівецькій області та зазначив, що дана платформа створена для якісної та оперативної комунікації податкової служби області з бізнес-спільнотою та громадськістю.

Насамкінець учасники зустрічі обговорили формат подальшої співпраці.