Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Путильська ДПІ: податківці провели робочу зустріч з представниками Путильської селищної ради

опубліковано 26 вересня 2022 о 13:25

Днями в приміщенні Путильської селищної ради відбулася робоча зустріч з працівниками територіальної громади та представниками бізнес спільноти, яку провів в.о. начальника Путильської ДПІ Головного управління ДПС у Чернівецькій області Василь Усик.

 Під час зустрічі присутні обговорили питання погашення боргів з майнових податків та пошук додаткових надходжень до місцевого бюджету громади. Посадовець звернув увагу на важливість вчасної та повної сплати податкових зобов’язань та погашення податкового боргу, виконання даного обов’язку забезпечать економічну стабільність та сприяє подальшому розвитку територіальної громади.

Також, довів до відома присутніх про новацій сплати податків і зборів під час військового стану, застосування РРО, одноразового декларування, про обов’язковість легалізації трудових відносин та переваги використання податкових сервісів ДПС.

Було роз’яснено терміни сплати майнових податків за минулий рік та доведено до відома присутніх, що  вразі виникнення запитань щодо суми чи об’єкту оподаткування, платник може звернутись для звірки до органів податкової служби.

В ході робочої зустрічі проінформовано учасників про право громадян на податкову амністію, термін дії продовжено до 1 березня 2023 року.   

Розповів про сервіс ДПС - Електронний кабінет, за допомогою якого платник може зареєструвати програмний РРО, заповнити декларацію про майновий стан і доходи, отримати необхідну податкову інформацію та дізнатися про стан розрахунків з бюджетом.

Зустріч відбулась у форматі діалогу, тож присутні мали можливість отримати відповіді на всі свої питання.