Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Більше сотні буковинців стали учасниками «Дня відкритого спілкування» у податковій службі області

опубліковано 23 березня 2021 о 10:56

Під час проведення  «Дня відкритого спілкування», який  відбувся 19 березня 2021 року в усіх територіальних відділеннях податкового відомства краю проведено сеанси телефонного зв’язку «гаряча лінія», роз’яснювальні зустрічі з відвідувачами ЦОПів та розповсюдження серед них друкованої продукції.

Ініціатор проведення заходу - начальник Головного управління ДПС у Чернівецькій області Віталій Шпак відзначив, що створено ще один дискусійний та роз’яснювальний майданчик. Також посадовець звернув увагу, що в період карантинних обмежень, такий спосіб комунікацій з податківцями доступний та дієвий.

За словами посадовця, основне завдання заходу поінформувати буковинців про нюанси деклараційної кампанії – 2021 здійснено. Зокрема говорили з платниками про види доходів які підлягають декларуванню, про терміни і способи подання декларацій, про можливості електронних сервісів та отримання податкових знижок.

Після проведення заходу, його організатори детально проаналізував усі запитання абонентів та визначили які питання найчастіше задавали буковинці і які відповідно потребують додаткового роз’яснення через ЗМІ та під час проведення зустрічей з буковинцями.

Усього на «гарячу лінію» до всіх територіальних управлінь впродовж сеансу надійшло 78 дзвінків – кожен абонент отримав кваліфіковані роз’яснення, особисто з начальником Головного управління ДПС у Чернівецькій області Віталієм Шпаком поспілкувалися 5 буковинців. Ще 35 платників цього дня отримали консультації особисто в приміщенні ЦОПів.

Під час заходу розповсюджено 250 примірників друкованої продукції щодо Деклараційної кампанії – 2021: серед яких пам’ятки та календарики.

 

Спілкуйтесь з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтесь на канали інформування ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine

 

Фотоматеріали по темі

  • Більше сотні буковинців стали учасниками «Дня відкритого спілкування» у податковій службі області