Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Турнір з настільного тенісу відбувся у податковій службі області

опубліковано 02 липня 2020 о 16:39

Сьогодні, в Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області відбулися спортивні баталії з настільного тенісу між податківцями області та податковими міліціонерами.

Цьогоріч такі змагання приурочені до святкування Дня податківця і проводяться з метою пропаганди здорового способу життя. За словами головного податківця області Віталія Шпака - людина, яка грає в настільний теніс, не лише підтримує свою фізичну форму, а й розвивається інтелектуально, адже під час гри необхідно постійно аналізувати ситуацію, миттєво обирати тактику та ефективно застосовувати різні технічні прийоми – і ці якості теж дуже необхідні всім податківцям.

В спортивному суперництві взяли участь 15 гравців. Учасники турніру показали високий рівень підготовки, відмінну стратегію гри, уміння відстежувати м’ячі та прораховувати удари.

Переможці та призери змагань нагороджені грамотами та медалями. Серед гравців перемогу здобув – Стус Сергій, друге місце посів – Гакман Сергій ,третє – Стецюк Мирослав. Загалом всі учасники отримали багато позитивних емоцій, заряд бадьорості та можливість вдосконалити свою майстерність.

Фотоматеріали по темі

  • Турнір з настільного тенісу відбувся у податковій службі області