Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

День податківця відзначено спортивними успіхами

опубліковано 02 липня 2020 о 16:44

До Дня податківця у Головних управліннях ДПС та ДФС у Чернівецькій області відбулися спортивні змагання. Метою змагань були пропаганда здорового способу життя та підвищення спортивної майстерності. Цього разу учасники турнірів мали змогу продемонструвати свої сили в таких інтелектуальних видах спорту, як шашки, шахмати та нарди.

Приємно відзначити, що навіть в сучасних умовах - еру комп’ютерів, шашки, шахмати та нарди залишаються тим видом спорту, який ніколи не старіє. Адже вдалі комбінації завжди викликають неабиякий азарт. А ще інтелектуальні ігри – це розвиток інтелекту, раціональність, дисципліна, порядок та вихованість. Відтак, у турнірах взяли участь 35 податківців та фіскалів. Всі поціновувачі гри в шашки, шахмати та нарди змагалися за круговою системою.

Турніри пройшли в цікавій і напруженій боротьбі. А переможців та призерів визначено у гострому суперництві, логічній і безкомпромісній грі. Зокрема, у змаганнях з нардів – давньої класичної гри, перше місце зайняла Наталія Чернівчан, другим призером стала Ольга Драпак, третім - Іван Макух. У турнірі з шашок першість здобула – Савчук Тетяна, друге місце – Шапка Микола, третє - Григоряк Радіон. Серед шахматистів за результатами турніру титул чемпіона отримав - Макаров Віктор, друге місце– Лазар Андрій, третє – Пятачук Тетяна.

Очільник податкової служби Буковини Віталій Шпак відзначив, ці змагання – прекрасний урок для всіх нас, як перемагати силою інтелекту, чіткого та логічного мислення. Захід пройшов за підтримки начальника Головного управління ДПС у Чернівецькій області Віталія Шпака та з ініціативи Голови Ради профспілкової організації установи Івана Приймака. Головним суддею змагань виступив кандидат у майстри спорту з шахів - Виноградник Володимир.

Фотоматеріали по темі

  • День податківця відзначено спортивними успіхами