Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Буковини відзначали професійне свято

опубліковано 02 липня 2020 о 16:21

Сьогодні, відповідно до Указу Президента України, податківці Чернівецької області вперше після тривалої перерви відзначили своє професійне свято «День податківця України» та 30 річчя від дня створення Державної податкової служби України. Під час урочистостей очільник податкової служби в регіоні Віталій Шпак привітав колег з нагоди свята та побажав усім натхнення в роботі, ще більшої наполегливості у професійній діяльності, завжди бути на рівні тих складних завдань, які покладаються на податківців, і відповідати тим високим вимогам, які визначені для податкової служби законами нашої Держави.

У своїй промові Віталій Шпак наголосив, що від невичерпної енергії та наполегливості працівників державної податкової служби значною мірою залежить ефективне функціонування економіки держави, формування бізнес-клімату та інвестиційної привабливості нашої країни, розвиток регіональної і національної економіки, вирішення важливих соціально-економічних завдань, які стоять сьогодні перед державою, а також створення умов для подальшої інтеграції України у світове співтовариство.

Під час урочистостей до привітань долучилися Перший заступник начальника Наталія Чернівчан, заступник начальника – Микола Загарюк та в о заступника начальника Тетяна Булавка. Посадовці в своїх виступах відзначали, що впродовж 30 років податкова служба змінювалася, але незмінними були вимоги до професії податківець – насамперед ефективність, наполегливість та висококваліфікованість. Також виступаючі закликали своїх колег пам’ятати, що податківці створюють фундамент, на якому тримається Країна, а задля цього необхідно мати невичерпну енергію і цілеспрямований пошук нових підходів до роботи.

Під час святкування нагороджено ряд податківців грамотами за значний особистий внесок в розвиток податкової служби, сумлінну працю та високий професіоналізм.

Грамоти від Головного управління ДПС у Чернівецькій області заслужили - Гладюк Анна, Матвеєва Наталія, Богданова Зоя, Мазуряк Наталка, Правоторов Дмитро, Делечук Борис, Коцим’юк Марія, Свірський Олег, Гакман Мирослава, Матейчук Дмитро, Кучуран Марія, Шинкар Оксана, Панасюк Лілія, Івонча Світлана, Атамас Оксана, Пастушенко Тетяна, Кривовязий Артем, Петрушко Любов, Ткачук Сергій, Ковальчук Ніна, Булавка Тетяна, Федорюк Василь, Одажіу Дмитро, Телешман Наталія, Фрунза Олена, Гультай Мирослав, Толмач Вадим.

Грамотами від Всеукраїнської профспілки працівників органів ДПС нагороджені – Дюкарєва Олена, Агатій Володимир, Тіщенко Ольга, Цибух Олександр, Яковлева Тетяна, Загарюк Василь.

Фотоматеріали по темі

  • Податківці Буковини відзначали професійне свято