Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

30 жовтня 2019 року - День вшанування пенсіонерів і ветеранів державної податкової служби України

опубліковано 30 жовтня 2019 о 17:23

Сьогодні в Головному управлінні ДПС у Чернівецькій  області відбувся урочистий захід з нагоди Дня вшанування ветеранів податкової служби України. Присутніх під час заходу ветеранів та колег привітали в.о. начальника Головного управління ДПС у Чернівецькій області Борис Акіменко та начальник Головного управління ДФС у Чернівецькій області Віталій Шпак.

Посадовці висловили слова пошани ветеранам та пенсіонерам податкового відомства за високий професіоналізм та сумлінну працю, силу духу, патріотизм та внутрішню культуру. Зазначивши, що цей неоціненний спадок сприяв отриманню поваги і довіри у платників податків, новій філософії трансформації в сервісну службу та став основою для подальшого розвитку.

І сьогодні - в цей важливий час реформування податкового відомства, ветерани завжди підтримають важливими ідеями та будуть передавати свій успішний досвід новій генерації податківців, які тільки починають свій трудовий шлях і за це Вам величезна подяка – наголошували виступаючі.

Усім податківцям – ветеранам ,пенсіонерам та тим хто сьогодні служить Державі бажали міцного здоров'я, миру,  сімейного затишку та впевненості в завтрашньому дні.

Присутні, після завершення урочистостей ще довго обмінювалися своїми спогадами і враженнями та згадували колишніх колег.