Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Вітання в.о.начальника Головного управління ДПС Буковини Бориса Акіменка з нагоди Дня вшанування пенсіонерів та ветеранів податкової служби !

опубліковано 30 жовтня 2019 о 17:59

Шановні пенсіонери та ветерани податкової служби Буковини!

Від імені  колективу Головного управління ДПС у Чернівецькій області та від мене особисто щиро вітаю Вас зі святом -  Днем вшанування пенсіонерів і ветеранів державної податкової служби України, який щорічно відзначається  30 жовтня та підтверджує значимість податкових органів у становленні та зміцненні нашої держави.

Дозвольте висловити слова пошани за Ваш високий професіоналізм та сумлінну працю, силу духу, патріотизм та внутрішню культуру. Цей неоціненний спадок сприяв отриманню поваги і довіри у платників податків, новій філософії трансформації в сервісну службу та став основою для подальшого розвитку.

Сподіваюся, що в цей важливий час реформування податкового відомства, ветерани завжди підтримають важливими ідеями та будуть передавати свій успішний досвід новій генерації податківців, які тільки починають свій трудовий шлях і за це Вам величезна подяка.

Бажаю міцного здоров'я Вам і Вашим рідним, миру, спокою, сімейного затишку та впевненості в завтрашньому дні.

Із святом! 

З повагою

в.о. начальника ГУ ДПС

у Чернівецькій області                                   Борис Акіменко