Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В Конятинській територіальній громаді відбулося обговорення важливих податкових питань

опубліковано 30 листопада 2021 о 13:22

Начальник Путильської  ДПІ Головного управління ДПС у Чернівецькій області Дмитро Холіван  зустрівся з представниками Конятинської ТГ та представниками підприємницької спільноти з обговорення питань наповнення бюджету, легалізації заробітної плати, популяризації одноразового добровільного декларування, єдиного рахунка сплати податків та єдиного внеску, електронної звітності та сервісів, які пропонує платникам Державна податкова служба.

Під час зустрічі начальник Путильської ДПІ зупинився на актуальних питаннях стосовно наповнення бюджету, сплати майнових податків, погашення податкового боргу громадянами.

Окремо, акцентував увагу присутніх на одноразовому добровільному декларуванні, яке триває з 1 вересня 2021 року до 1 вересня 2022 року. Саме протягом цього періоду громадяни зможуть подати одноразову декларацію в електронному вигляді через «Електронний кабінет» до Державної податкової служби України.

На завершення зустрічі посадовець пояснив переваги використання електронних сервісів ДПС, які за рахунок використання сучасних інформаційних технологій забезпечують дистанційне спілкування з податковою та значно спрощують отримання адміністративних послуг, довідок, подання звітності. Зокрема. за допомогою сервісів «InfoTAX», «ЗІР», сторінок в соціальних мережах Facebook платники можуть першими отримувати анонси та роз’яснення фахівців, новини податкової та іншу корисну інформацію.