Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Вижниччині відбувся виїзд робочої групи з легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення

опубліковано 14 липня 2021 о 14:51

Днями, відповідно до розпорядження №12-р від 14.06.2021р. про організацію проведення операції «Урожай», та рішення районної робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення, проведено інформаційно - роз’яснювальну роботу у сільськогосподарських формуваннях з питань оформлення трудових відносин, належної сплати податкових платежів та з питань забезпечення зайнятості населення.  

 У виїзді взяли участь представники податкової служби: Ткачук Сергій  – та Семеген Іван, представниця Вижницької районної державної адміністрації -Мойсей Марина, представниця Вижницької філії Чернівецького обласного центру зайнятості - Боднарашек Алла.

Фахівці держустанов зустрілись з керівниками ФГ «Джерело», ФГ «КСВ», ФГ «Ішхан», ФГ «Західагро» та розповіли їм про критерії за якими суб'єкт господарювання може бути  віднесений до суб'єктів з високим ступенем ризику використання незадекларованої праці.

Відтак, податківці окремо наголосили, що при офіційному працевлаштуванні працедавець зобов'язаний надсилати повідомлення про прийняття працівника на роботу до податкової інспекцій за місцем їх обліку як платників єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування. Таке повідомлення має бути надіслане до початку роботи працівника за укладеним трудовим договором.