Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Робоча зустріч: наповнення бюджету Веренчанської ОТГ

опубліковано 13 липня 2021 о 11:58

12 липня, начальник Застанівської ДПІ Головного управління ДПС у Чернівецькій області Валентина Євка провела робочу зустріч з головою Веренчанської ОТГ Володимиром Бойчуком та  старостами сіл ОТГ. Також у зустрічі взяв участь головний ДПІ відділу податків і зборів з фізичних осіб Володимир Гладюк.

На порядку денному : легалізація діяльності суб’єктів господарювання, заробітної плати, розширення бази оподаткування та забезпечення поступлень до місцевого бюджету, а також проведення заходів щодо погашення податкового боргу з місцевих податків і зборів.

Керівник податкової інспекції також висловила своє бачення щодо залучення юридичних осіб до сплати ПДФО, оформлення найманих працівників, сплаті майнових податків, зокрема плати за землю, нерухомого майна, застосування програмних РРО та інших актуальних питань оподаткування.

Також посадовиця роздала присутнім пам’ятки :«Критерії: З 1 липня 2021 року Держпраці у взаємодії з ДПС розпочало інспектування з питань виявлення незадекларованих працівників» та надала брошури і пам’ятки для розміщення в приміщенні Веренчанської ОТГ.