Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Магальській ОТГ проведено рейд у рамках заходів з легалізації праці

опубліковано 06 липня 2021 о 11:34

Легалізація трудових відносин та заробітної плати – є одним з ключових напрямків роботи податкової служби. Так, за пропозицією Головного управного ДПС у Чернівецькій області,  Магальською об’єднаною територіальною громадою 18 травня  п.р. створено робочу групу з питань дотримання законодавства про працю, земельного та містобудівного законодавства.

В середу, 30 червня представниками  Головного управління ДПС у Чернівецькій області (головний державний ревізор-інспектор Новоселицького відділу податків та зборів з фізичних осіб, камеральних перевірок податкової звітності управління податкового адміністрування  фізичних осіб Ігор Кохал), Управління Державної  праці у Чернівецькій області (головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятості та інших нормативно-правових актів Леонід Ревуцький) та заступником сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Магальської сільської ради Дмитром Гарабажів, проведено ряд обстежень суб’єктів господарювання, що здійснюють діяльність у сферах торгівлі, громадського харчування та послуг.

Під час рейду фахівці податкового відомства надали порушникам роз’яснення щодо належного оформлення працівників, вимог законодавства з оплати праці та сплати податків

Закликаємо роботодавців громади до неухильного дотримання  законодавства про працю, недопустимості оплати праці «у конвертах», неприпустимості допуску до роботи найманих працівників без оформлення з ними трудових відносин. Адже легальний бізнес, який працює у правовому полі, своєчасно сплачує всі податки і активно підтримує соціальні програми на своїх підприємствах – це орієнтир та приклад для наслідування.