Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Кельменецькій ДПІ зустрілися з представниками бізнесу

опубліковано 08 липня 2021 о 10:39

У Кельменцях вкотре провели зустріч із представниками бізнес спільноти, ініціатором якої виступила Якобуца Тетяна – начальник Кельменецької ДПІ ГУ ДПС у Чернівецькій області.

Податківець зупинилась на питаннях легалізації заробітної плати, порядку офіційного оформлення найманих працівників, сплаті майнових податків, зокрема плати за землю, нерухомого майна.

Керівник податкової інспекції також висловила своє бачення щодо залучення юридичних осіб до сплати ПДФО, збільшення користувачів електронних сервісів ДПС, зокрема, Електронного кабінету платника, застосування програмних РРО та інших актуальних питань оподаткування.

Наприкінці робочої зустрічі акцентовано увагу на питаннях легалізації заробітної плати, офіційному оформленні найманих працівників, перевагах застосування програмних РРО та питаннях закриття недіючих підприємств.

Також посадовиця роздала присутнім пам’ятки :«Критерії: З 1 липня 2021 року Держпраці у взаємодії з ДПС розпочало інспектування з питань виявлення незадекларованих працівників»