Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Місцеві скарбниці Вижниччини та Путильщини отримали 98 мільйонів гривень

опубліковано 27 липня 2020 о 16:23

У першому півріччі платники податків Вижницького  та Путильського районів спрямували до місцевих скарбниць регіону 98 мільйонів гривень. Як повідомив начальник Вижницького управління ГУ ДПС у Чернівецькій області Валерій Додяк, це на 6,1млн. гривень більше, ніж було сплачено у січні-червні 2019 року.

Понад 67,6 відсотків доходів бюджетів забезпечили надходження податку на доходи фізичних осіб – з початку року від роботодавців і громадян надійшло 66,3 мільйони , що на 5,7 мільйони або на 9,4 відсотка більше, ніж торік.

Серед найбільших платежів – плата за землю, якої за шість місяців перераховано понад 9,1 мільйони, зокрема, від СГД-юридичних осіб громади отримали 6,1 мільйона, від фізичних осіб – 3 мільйони.

Підприємці, компанії та агровиробники Вижничини та Путильщини, які застосовують спрощену систему оподаткування, перерахували 12,1  мільйони гривень єдиного податку.

Крім того, підприємства, установи та приватні підприєці спрямували понад 6 млн. гривень рентної плати за використання природних ресурсів, 300 тисяч гривень податку на прибуток, 59,8 тисячі гривень екологічного податку тощо.