Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

За шість місяців поточного року в Кіцманському та Заставнівському районах – сплатили майже 126,5 мільйонів гривень єдиного соціального внеску

опубліковано 27 липня 2020 о 16:57

Протягом січня - червня 2020 року надходження по єдиному внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування від платників податків Кіцманського  та Заставнівського районів  склали 126,5 млн гривень. Індикативний показник виконано на 101,4 відсотків, або на 1,8 млн. більше прогнозного показника. Про це проінформувала заступник начальника Кіцманського управління Головного управління ДПС у Чернівецькій області  Валентина Євка.

У червні 2020 року фактичні надходження ЄСВ від платників районів склали 26,2 млн гривень.

Нагадуємо, що платники єдиного внеску зобов’язані своєчасно та в повному обсязі нараховувати, обчислювати і сплачувати внесок. Відповідно до чинного законодавства ЄСВ підлягає сплаті незалежно від фінансового стану платника.

Зауважимо, що за наявності в особи одночасно зобов’язань зі сплати єдиного внеску, зобов’язань зі сплати податків та інших обов’язкових платежів, передбачених законом, або зобов’язань перед іншими кредиторами – сплата ЄСВ виконується в першу чергу і має пріоритет перед усіма іншими, крім зобов’язань з виплати заробітної плати.