Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Платники Вижницького управління задекларували 33 мільйони гривень доходів

опубліковано 30 липня 2020 о 08:17

 З початку року до Вижницької та Путильської податкових інспекцій Вижницького управління ГУ ДПС у Чернівецькій області  громадяни подали 575 декларацій про майновий стан і доходи за 2019 рік. Мешканці Вижничини та Путильщини  задекларували понад  33 мільйони гривень доходів. Про це повідомив начальник Вижницького управління ГУ ДПС у Чернівецькі області Валерій Додяк.

За результатами розрахунків до бюджетів надійде 4010 тисяч гривень податку на доходи фізичних осіб та   330 тисяч гривень військового збору.

Найбільшу кількість декларацій направили громадяни, які отримали 1086,0 тисячі гривень доходу від надання майна в лізинг,оренду або суборенду.

Правом на отримання податкової знижки скористалися  106 осіб, яким буде повернено 275,9 тисяч гривень.

Валерій Додяк акцентував увагу на тому, що надходження податку на доходи фізичних осіб є базовими для місцевих бюджетів і висловив  подяку всім громадянам, які вчасно і чесно виконали свій конституційний обов’язок.

Він також нагадав, що реалізувати своє право на податкову знижку можна до кінця 2020 року, а суми податкових зобов’язань необхідно сплатити до 1 жовтня .