Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Буковинські податківці обговорили з викладачами Державного податкового університету здобутки та напрями співпраці 

опубліковано 23 квітня 2024 о 17:04

В.о. начальника Головного управління ДПС у Чернівецькій області Теодозія Чернецька зустрілася з представниками профорієнтаційної команди факультету податкової справи, обліку та аудиту Державного податкового університету – заступницею декана Мариною Кітченко та к.е.н. доцентом кафедри Наталією Гуріною, котрі впродовж тижня на теренах області презентують школярам матеріали про діяльність вузу та перспективи навчання в ньому. До зустрічі також долучився заступник начальника податкової служби області Микола Загарюк.

Під час спілкування податківці висловила своє бачення професійності майбутніх податківців – випускників ВУЗу зазначивши, що важливо майбутнім фахівцям мати високу мотивацію та кар'єрні прагнення, а також вміти застосовувати отримані знання на практиці. 

Також, учасники заходу обговорили основні складові Стратегії розвитку Університету за ключовими напрямами, професійні здобутки та плани на майбутнє.

Насамкінець представники університету подякували податківцям області за співпрацю в проведенні профорієнтаційних зустрічей із школярами та запропонували молодим спеціалістам – податківцям брати участь у тренінгах, які проводяться викладачами університету .