Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Герцаївська ДПІ: у пріоритеті роботи роз’яснювальні заходи для платників 

опубліковано 29 липня 2024 о 10:34

Спектр питань з якими звертаються платники до центру обслуговування Герцаївської ДПІ Головного управління ДПС у Чернівецькій області дуже різноманітний  - інформує начальник ДПІ Анатолій Гортопан.

За його словами впродовж липня цього року найбільш затребуваними були консультаційні послуги які стосуються сплати майнових податків: порядок нарахування податку на нерухоме майно, земельного податку та мінімального податкового законодавства, проведення звірки.

Під час зустрічей роз’яснювали та звертали увагу як платники можуть використовувати електронні сервіси, такі як сервіс «Електронний кабінет платника» та мобільний застосунок «Моя податкова» для отримання інформації та сплати податків.

Також для платників на постійній основі проводяться тренінги з питань оформлення найманих працівників і нарахування(сплати) податків із заробітної плати та з питань застосування РРО/ПРРО.

Анатолій Гортопан звертає увагу платників, що в центрі обслуговування платників готові навчити кожного користуватися електронними сервісами та надати роз’яснення з питань отримання адміністративних послуг чи застосування податкового законодавства, а також щомісячно проводять «гарячі лінії».

Інформація про Центр обслуговування платників Герцаївської ДПІ ГУ ДПС у Чернівецькій області за посиланням: https://cv.tax.gov.ua/okremi-storinki/tsentri-obslugovuvannya-platnikiv-poda/137859.html