Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Центр обслуговування платників Герцаївської ДПІ ГУ ДПС у Чернівецькій області

опубліковано 28 березня 2024 о 12:07

Адреса: 60500, Чернівецька область,м.Герца, вул. Центральна,41 схема проїзду  

Електронна пошта Головного управління ДПС у Чернівецькій області: cv.official@tax.gov.ua

Під’їзний шлях до адміністративної будівлі за адресою вул.Центральна,41. Місця для паркування знаходяться перед адміністративною будівлею.

Графік роботи:

Понеділок – четвер: з 8 год. 30 хв. до 17 год. 15 хв.

п'ятниця: з 8 год. 30 хв. до 16 год. 00 хв.

Перерва на обід: з 12 год. 30 хв. до 13 год. 00 хв.

Субота, неділя - вихідний

Згідно постанови Кабінету Міністрів України від 1236 травня 2020 року № № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» Передбачено технічні перерви для санітарної обробки та провітрювання кожні 2 години до 15 хвилин;

в останній день граничного строку подання звітності, визначеного пунктом 49.18 статті 49 Податкового кодексу України (з урахуванням вимог пункту 49.20 статті 49 Податкового кодексу України), час роботи ЦОП продовжується до 20 год. 00 хв.;

напередодні святкових і неробочих днів тривалість роботи скорочується на одну годину

Координацію та контроль за своєчасним та якісним обслуговуванням, оперативне реагування на проблемні питання, надання допомоги відвідувачам ЦОП та попередній запис на прийом в ЦОП здійснює модератор за телефоном (03740) 2-19-16

Координацію та контроль за своєчасним та якісним обслуговуванням, оперативне реагування на проблемні питання та надання допомоги відвідачам ЦОП здійснює модератор начальник Герцаївської ДПІ – Гортопан Анатолій Анатолійович за телефоном (03740) 2-19-16.

Перелік адміністративних послуг, що надаються Головним управлінням ДПС у Чернівецькій області

Інші послуги та сервіси

1. Приймання кореспонденції щодо отримання адміністративних послуг.

2. Приймання податкової та іншої звітностей.

3.Облік платників:

3.1. взяття на облік платників податків, платників єдиного внеску,  об`єктів оподаткування та об’єктів, пов’язаних з оподаткуванням;

3.2. надання витягів з реєстру платників податку на додану вартість;

3.3. надання витягів з реєстру платників акцизного податку з реалізації пального або спирту етилового;

3.4. видача довідки про зміну реєстраційного номера облікової картки платника податків.

4. Проведення звірки за письмовою заявою платників податку на майно з фізичних осіб (податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, транспортного податку та плати за землю (у т.ч. заява для застосування пільги)).

5. Погодження довідок-розрахунків та підписання довідок про видачу коштів для виплати заробітної плати без перевірки сум сплати єдиного внеску.

6. Надання платникам безкоштовного програмного забезпечення для формування та подання податкової, фінансової та іншої звітностей платників в електронному вигляді.

7. Надання консультацій з питань:

7.1. електронних сервісів;

7.2. податкового законодавства, законодавства з питань сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та іншого законодавства, контроль за  дотримання якого покладено на органи ДПС.

8. Надання електронних довірчих послуг.

9. Приймання звернень громадян та запитів на отримання публічної інформації в межах Законів України від 02 жовтня 1996 року № 393/96-ВР «Про звернення громадян» (зі змінами) та від 13 січня 2011 року № 2939-VI «Про доступ до публічної інформації» (зі змінами).