Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Заставнівська ДПІ: практична допомога та популяризація сплати податків - ключові аспекти зустрічей з платниками

опубліковано 25 липня 2024 о 12:27

За інформацією начальника Заставнівської ДПІ Головного управління ДПС у Чернівецькій області Валентини Євки особливості сплати майнових податків, дотримання гарантій в оплаті праці, легалізація зайнятості і оподаткування доходів працівників, користування онлайн сервісами служби – основні теми зустрічей з підприємцями, які проводяться в ЦОПі на систематичній основі.

Увагу під час зустрічей зосереджено на ключових аспектах оподаткування та популяризації сплати податків.

Валентина Миколаївна звертає увагу, що громадяни отримують роз’яснення, як правильно оформити найманих працівників та нараховувати заробітну плату у розмірах, не нижче мінімальної, з якої суми необхідно сплачувати податки і нараховувати єдиний внесок.

На заходах значну увагу приділяють практичній допомозі: стосовно застосуванням онлайн сервісів податкової служби, реєстрації і використання РРО/ПРРО та порядку проведення розрахункових операцій.

Також, особливою увагою користуються інформаційні заходи щодо порядку нарахування майнових податків та термінів їх сплати,(нерухомість, земля, транспорт), а  також порядок проведення звірки з цих податків.