Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Ефективна комунікації з бізнесом області - пріоритет роботи Комунікаційної податкової платформи

опубліковано 17 липня 2024 о 11:07

У Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області відбулася чергова зустріч в рамках роботи Комунікаційної податкової платформи.

Під час даного заходу податківці з представниками ТОВ «СКС ТЕХ» розглянули причини віднесення підприємства до ризикових платників ПДВ та визначили алгоритм дій для виключення підприємства з цієї категорії. 

Модератором засідання був начальник відділу з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Дмитро Матейчук.

Учасники зустрічі активно обговорювали кожне проблемне питання діяльності та визначали шляхи їх вирішення, особливо дискусійним був діалог про Критерії ризиковості їхнього підприємства .

Податківці надали роз’яснення та відповіді на запитання з урахуванням вимог «Порядку зупинення реєстрації податкової накладної/ розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних», що затверджений постановою КМУ від 11.12.2019 р. №1165.

Під час діалогу учасники засідання були одностайні в тому, що новий формат взаємодії з бізнес-спільнотою під час роботи Комунікаційної податкової платформи допомагає у вирішенні проблемних питань та прийнятті своєчасних управлінських рішень.

Також податківці нагадали, що консультаційну допомогу платники можуть отримати за телефонами тематичних «гарячих» ліній: https://tax.gov.ua/others/kontakti/garyachi-linii-teritorial.