Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Для отримання «електронного підпису» до сектору реєстрації користувачів ДПС Буковини звернулось 3120 платників

опубліковано 10 червня 2024 о 11:40

У січні – травні 2024 року до сектору реєстрації користувачів ДПС Буковини для безоплатного отримання «електронних підписів» звернулось 3120 платників податків. Про це інформують у Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області

У податковому відомстві наголошують, електронні довірчі послуги у податковій службі можуть отримати усі без винятку суб’єкти господарювання, працівники органів державної влади та органів місцевого самоврядування, працівники підприємств, установ і організацій усіх форм власності та фізичні особи - громадяни.

Та нагадують, «електронний підпис» від ДПС діє два роки. Кваліфікований електронний підпис має певні переваги від звичайного підпису такого характеру як: захист цілісності документа та конфіденційність. З допомогою «електронного підпису» можна без проблем працювати з усіма електронними державними сервісам. 

Платники податків можуть отримати довідкову інформацію щодо отримання електронного підпису у секторі реєстрації користувачів Головного управління ДПС у Чернівецькій області за телефоном: (0372) 51-43-79.