Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Глибоцька ДПІ: проведення особистих зустрічей - забезпечення підприємців інформацією щодо впровадження фіскалізації

опубліковано 24 серпня 2023 о 10:03

Фахівці Глибоцької ДПІ Головного управління ДПС у Чернівецькій області проводять постійні роз'яснювальні рейди задля забезпечення підприємців інформацією щодо впровадження фіскалізації. 
Відтак, платникам розповіли, що суб’єкт господарювання для проведення розрахунків самостійно обирає РРО чи ПРРО він буде застосовувати. Якщо надає перевагу ПРРО, то обирає самостійно – безоплатний ПРРО від ДПС чи комерційний ПРРО. 
Податківці під час комунікації з платниками розтлумачують переваги використання програмного РРО. Акцентують, що платники мають дотримуватись законодавства і не допускати порушень, оскільки сплата штрафів, може призвести до непотрібних фінансових витрат. Реєстрація РРО чи ПРРО допоможе уникнути цих негативних наслідків. 
Безоплатний ПРРО від ДПС розміщено у відкритому доступі на сайті ДПС України у банері «Програмні РРО», завантажити можна: https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/.

У разі потреби платники можуть звертатись до ЦОПу Глибоцької ДПІ для отримання кваліфікованої практичної допомоги та консультації щодо застосування норм законодавства.