Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Щоденні тренінги для платників проводять фахівці Заставнівської ДПІ

опубліковано 25 травня 2023 о 09:45

У Центрі обслуговування Заставнівської ДПІ Головного управління ДПС у Чернівецькій області податківці провели черговий тематичний тренінг, під час якого платників поінформували про електронні сервіси від  ДПС.

Податківці підкреслюють, що впровадження інноваційних ІТ дає змогу зберегти дорогоцінний час для бізнесу та здійснити спілкування з податковою службою комфортно.

Для цього на вебпорталі ДПС України забезпечено доступ до безкоштовних електронних сервісів https://tax.gov.ua/diyalnist-/elektronnyi-servisi.

Зокрема, в Електронному кабінеті наявна уся інформація щодо нарахованих платнику податків. Відтак, за допомогою сервісу «Електронний кабінет» авторизовані платники мають можливість дистанційної роботи в режимі он-лайн, зокрема подати та переглянути подану звітність, перевірити стан розрахунків з бюджетом, зареєструвати програмний РРО.  

Робота в Електронному кабінеті здійснюється через мережу Internet та не вимагає використання чи встановлення будь-якого додаткового програмного забезпечення. Електронним кабінетом можна скористатись цілодобово як з персональних комп’ютерів, так і зі смартпристроїв.

Вхід до Електронного кабінету здійснюється за посиланням https://cabinet.tax.gov.ua або через офіційний вебпортал ДПС.

Для платників податків у Центрі обслуговування платників Заставнівської ДПІ створено спеціальне робоче місце, яке оснащене мережею Інтернет. Платникам постійно надається практична та методологічна допомога щодо заповнення та подання звітності в електронному вигляді за допомогою Електронного кабінету.