Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зворотній зв'язок: Податківці анонсують тиждень онлайн роз’яснень податкового законодавства  

опубліковано 24 березня 2023 о 11:26

Головне управління ДПС у Чернівецькій області 27 – 30 березня 2023 року проводить тиждень онлайн роз’яснень податкового законодавства . Готуйте свої запитання - фахівці Головного управління ДПС у Чернівецькій області готові на них відповісти. Запитання та обговорення в коментарях до цієї публікації у мережі Фейсбук https://www.facebook.com/tax.chernivtsi/, або у месенджері. Також можна телефонувати 0372(54-55-76). Запрошуємо платників до діалогу.

27 березня 2023 року з 15 год до 17 год:

Адресуйте свої запитання про сплату майнових податків та особливості деклараційної кампанії – 2023, або телефонуйте на «гарячу лінію». Спікери: Наталія Чернівчан - заступник начальника Головного управління ДПС у Чернівецькій області; Сергій Урбанчук – начальник управління оподаткування фізичних осіб.

28 березня 2023 року з 15 год до 17 год:

Адресуйте свої запитаннями про порядок погашення податкового боргу та заборгованості з ЄСВ під час військового стану, або телефонуйте  на «гарячу лінію». Спікери: Микола Загарюк - заступник начальника Головного управління ДПС у Чернівецькій області; Руслан Пітик – начальник управління по роботі з податковим боргом.

29 березня з 15 год до 17 год:

 Адресуйте свої запитаннями про особливості проведення перевірок під час військового стану та застосування РРО, або телефонуйте на «гарячу лінію». Спікери: Наталія Чернівчан - заступник начальника Головного управління ДПС у Чернівецькій області; Володимир Мудрицький – начальник управління податкового аудиту .

30 березня з 16 год до 17 год : 

Адресуйте свої запитаннями щодо роботи ЦОПів, подання звітності в електронному вигляді та застосування електронних сервісів, або телефонуйте на «гарячу лінію». Спікери:  Микола Загарюк - заступник начальника Головного управління ДПС у Чернівецькій області; Віктор Гетьман – начальник управління електронних сервісів.

Податківці також нагадують, що для оперативної комунікації з бізнесом діють комунікаційні податкові платформи. Отримати роз’яснення також можна за телефонами постійно діючих «гарячих ліній, за основними напрямками роботи.

Звернення на комунікаційну податкову платформу Головного управління ДПС у Чернівецькій області направляти на адресу електронної пошти: cv.ikc@tax.gov.ua.

Телефони «гарячих ліній» за посиланням: http://cv.tax.gov.ua/media-ark/news-ark/661262.html