Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Продовжити термін дії електронних ключів можна дистанційно

опубліковано 08 грудня 2022 о 10:47

Податківці Буковини закликають підприємців перевірити дійсність своїх електронних ключів до початку деклараційної кампанії - 2022, для того щоб мати змогу подати декларації не витрачаючи свій час, а в електронному вигляді.

Також у відомстві інформують, що в умовах дії воєнного стану програмно-технічний комплекс Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг Інформаційно-довідкового департаменту ДПС працює і надає відповідні послуги клієнтам. При Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області сектор реєстрації користувачів знаходиться за адресою  (м.Чернівці, вул. Героїв Майдану, буд. 200а, 1-й пов.,каб. 110).

Крім того, з 23 березня 2022 року, Надавачем запроваджено сервіс автоматичного формування нових сертифікатів відкритих ключів користувачів за один день до закінчення строку чинності старих сертифікатів, терміном дії на один рік. При цьому особистий ключ користувача не змінюється.

За допомогою сервісу повторного формування сертифікатів за електронним запитом кожен користувач має змогу самостійно, у режимі 24/7, а головне – дистанційно, протягом 2 – 3 хвилин отримати новий сертифікат, який матиме строк чинності до 2 років.

Все про отримання електронних довірчих послуг за посиланням: https://acskidd.gov.ua/