Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В обласній податковій службі відбулись урочистості до Дня Прапора та Дня Незалежності України

опубліковано 20 серпня 2021 о 13:57

Сьогодні в Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області відбулись урочистості, присвячені двом знаменним святам української державності - Дню Прапора та 30 - річниці Дня Незалежності України.

Вітаючи податківців начальник Головного управління ДПС у Чернівецькій області Віталій Шпак зазначив, що ось уже 30 років Україна йде шляхом побудови незалежної держави. Сьогодні, як й десятиліття тому, під жовто-блакитним стягом українці боронять свою незалежність, віддають шану символу держави, сумлінно працюють заради економічного розвитку країни.

Віталій Шпак побажав колегам, щоб у серці кожного завжди жили віра й надія у велич нашої держави та демократичні цінності. А День Незалежності України  нехай передає дух патріотизму та гордості за свою націю, яка створила свою незалежну державу, знаменуючи єдність до рідної мови, любов до рідної землі, відданість народним традиціям.

До привітань також долучилися заступники начальника – Чернівчан Наталія, Загарюк Микола, Булавка Тетяна.

Посадовці у своїх вітальних зверненнях бажали нашій великій країні процвітання та розвитку, а всім українцям жити довго і щасливо під мирним небом, з чудовим настроєм і з великим ентузіазмом, з безмірною любов’ю в серці. А також пам’ятати, що всі великі успіхи нашої держави складаються з успіхів кожного з нас.  

Крім того, з нагоди свята, відзначено кращих працівників Головного управління ДПС у Чернівецькій області.

Серед яких, Подяки від ДПС України отримали - Кавценюк Микола, Дячук Лілія, Коцим’юк Марія, Лукань Марія, Чорна Світлана.

Подяками від Міністерства фінансів України ДПС України відзначені - Бурката Людмила, Матіос Іван.

Грамоти від Головного управління ДПС отримали - Фуштей Микола, Івонча Світлана, Прокопів Віталій, Гуславська Лариса, Сікорська Тетяна, Матейчук Дмитро, Кацюба Марія, Войтишена Тетяна, Василова Вікторія, Рудь Владислав, Колодій Марія, Федорюк Василь, Габа Наталія, Гладка Альбіна, Пилипець Микола, Волощук Василь.

Фото https://cv.tax.gov.ua/media-ark/fotogalereya/inshi-zahodi/9305.html