Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці обговорили соціальну відповідальність платників податків

опубліковано 29 червня 2021 о 11:18

Днями заступник начальника Головного управління ДПС у Чернівецькій області Загарюк Микола зустрівся з  Головою Ради Територіального відділення Асоціації платників податків у Чернівецькій області Мисевичем Ігорем.

На зустрічі йшлося про продовження співпраці органів державної податкової служби області із обласним відділенням АППУ у 2021 році та формат співпраці.

За словами голови Ради АППУ Ігоря Мисевича серед завдань громадської організації – створення реального механізму налагодження партнерських відносин між податковими органами та платниками податків. Що в свою чергу має сприяти захисту та відстоюванню прав та законних інтересів платників податків – членів Асоціації.

Також, обговорили умови участі та показники Всеукраїнського Рейтингу, який проводиться у два конкурсні тури: перший — на обласному (регіональному) рівні, другий — на всеукраїнському рівні. Участь на всіх етапах конкурсу для підприємств є безкоштовною та у Рейтингу беруть участь підприємства трьох категорій — малі, середні, великі.

Микола Загарюк,  серед питань які обговорювалися, звернув увагу на важливості  підвищення соціального престижу та соціальної відповідальності платників податків.