Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Центри обслуговування платників Буковини з початку року надали понад 37,8 тис адміністративних послуг

опубліковано 11 червня 2021 о 08:29

При державних податкових інспекціях Головного управління ДПС у Чернівецькій області функціонують 13 Центрів обслуговування платників (ЦОП), де платники податків можуть отримати широкий спектр сервісних послуг. Центрами обслуговування забезпечується надання 75 видів адміністративних послуг.

Загалом, за п'ять місяців 2021 року працівниками ЦОПів опрацьовано більше 37,9 тис звернень, з яких 37,8 тис – платникам області надано адміністративні послуги. Слід відзначити – 6,2 тис послуг платники отримали в електронному вигляді, решта 31,6 тис – безпосередньо в ЦОПах.

Основна частина наданих адмінпослуг - видача картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків. Всього за звітний період поточного року надано понад 21 тис таких послуг.

З переліком адміністративних послуг, що надаються Головним управлінням ДПС у Чернівецькій області та Інформаційними картками адміністративних послуг можна ознайомитись на сайті «Територіальні органи ДПС у Чернівецькій області» у розділі «Адміністративні послуги» https://cv.tax.gov.ua/diialnist/mistsya-nadannya-administrativnih-poslu/administrativni-poslugi-golov-upr-dfs.

Разом з тим, для забезпечення запобіганню поширенню захворювання на COVID- 19, в чергове, рекомендуємо платникам утриматися від відвідування центрів обслуговування платників без нагальної потреби. Особливо, якщо проблему, з якою платник збирається звернутися до ЦОП, можна вирішити дистанційно (онлайн або поштою).

За допомогою меню «Листування з ДПС» приватної частини Електронного кабінету (http://cabinet.tax.gov.ua) платники податків мають можливість надіслати лист (запит, звернення тощо) до відповідного органу ДПС у форматі pdf (обмеження 2 МБ).

Якщо ж причина звернення невідкладна і потребує обов’язкового відвідування ЦОП, просимо буковинців здійснити попередній запис за телефоном відповідного ЦОП та при відвідуванні дотримуватись рекомендацій Міністерства охорони здоров’я України щодо зменшення впливу та передачі гострих респіраторних вірусних інфекцій.

Контактні телефони попереднього запису для відвідування територіальних ЦОПів:  https://cv.tax.gov.ua/media-ark/news-ark/447910.html

До відома: на період карантину Центри обслуговування платників працюють з 8 год. 00 хв. до 17 год. 00 хв. (у п’ятницю з 8 год. 00 хв. до 15 год. 45 хв.) з обідньою перервою з 12 год. 00 хв. до 12 год. 45 хв., та з технічними перервами для санітарної обробки та провітрювання кожні дві години на 10 – 15 хв.