Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці наголошують про дистанційну комунікацію під час карантину

опубліковано 11 січня 2021 о 15:16

У Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області повідомляють, що на період карантину для роботи з платниками у ЦОПах встановлені обмеження. Зокрема, на час карантину максимально обмежено безпосереднє спілкування працівників ЦОП з відвідувачами (кількість одночасного перебування людей в приміщенні ЦОП не більше 1 відвідувача на 1 працівника; вхід відвідувачів у приміщення ЦОП –— тільки в захисних масках; відстань між відвідувачами та працівниками ЦОП має бути не менше півтора метра один від одного; відстань між відвідувачами, які очікують на вхід до приміщень, також має бути не менше ніж півтора метра один від одного.

Податківці просять з розумінням ставитися до таких обмежень  і наполегливо рекомендують утримуватися від відвідування центру обслуговування платників без нагальної потреби і використовувати  дистанційний формат спілкування – через засоби електронного зв’язку та пошту.

Максимально використовуйте електронні сервіси ДПС:

Електронний кабінет (https://cabinet.tax.gov.ua) можна скористатись інформацією, яка є загальнодоступною, зокрема податковим календарем, інформацією з реєстрів страхувальників, платників єдиного податку, платників ПДВ та інших реєстрів, завантажити бланки податкової звітності тощо.

Електронна звітність (http://tax.gov.ua/elektronna-zvitnist/), де розміщено спеціалізоване клієнтське програмне забезпечення для формування та подання звітності до «Єдиного вікна подання електронної звітності».

Офіційна скринька ГУ ДПС для листування cv.official@tax.gov.ua

Шановні платники! Використовуйте інформацію офіційного порталу та сторінки у соцмережах.  Підписуйтеся - офіційний портал ДПС у Чернівецькій області: https://cv.tax.gov.ua/ 

Facebook:https://www.facebook.com/tax.chernivtsi/?notif_id=1608017674243346&notif_t=page_fan&ref=notif

«InfoTAX» https://t.me/infoTAXbot

телеграм-канал ДПС https://t.me/tax_gov_ua