Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Електронний ключ: Повторне формування кваліфікованого сертифіката відкритого ключа можна здійснити дистанційно

опубліковано 27 квітня 2021 о 13:25

Повторне (дистанційне) формування кваліфікованого сертифіката відкритого ключа можна здійснити за електронним запитом онлайн.  Про це наголошують  у Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області.

Детальну інформацію щодо повторного (дистанційного) формування сертифікатів за електронним запитом розміщено на офіційному інформаційному ресурсі Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг ІДД ДПС (далі – КН ЕДП ІДД ДПС) https://acskidd.gov.ua/.

Платника слід пам'ятати, що скористатися сервісом повторного (дистанційного) формування сертифікатів зможуть лише ті користувачі, які мають:

чинні сертифікати (наприклад, до закінчення строку чинності сертифікатів залишилось декілька днів);

незмінні реєстраційні дані (ПІБ, адреса реєстрації місця проживання, код ЄДРПОУ організації тощо);

особистий ключ доступний лише користувачу та не є скомпрометованим.

Довідково: за отриманням послуги з первинного формування кваліфікованого сертифіката відкритого ключа, платник податків може звернутися до будь-якого відокремленого пункту реєстрації користувачів КН ЕДП ІДД ДПС.

У Чернівецькій області за адресою:  м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, буд. 200а, 1-й пов.,  каб. 110. Телефон для запису: (0372)51-43-79. 

Разом з тим, на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню та поширенню коронавірусу COVID-19 на території України, КН ЕДП ІДД ДПС здійснює надання електронних довірчих послуг лише за попереднім записом до відповідного відокремленого пункту реєстрації.

З інформацією щодо режиму роботи, розміщення пунктів обслуговування (відокремлених пунктів реєстрації) користувачів КН ЕДП ІДД ДПС, попереднього запису, можна ознайомитися на офіційному інформаційному ресурсі КН ЕДП ІДД ДПС (www.acskidd.gov.ua) за посиланням: Головна/«Контакти»/«Пункти обслуговування» або Головна/«Отримання електронних довірчих послуг»/«Пункти обслуговування».