Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Буковинські податківці святкували День народження України

опубліковано 21 серпня 2020 о 15:10

У Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області відбулися урочисті збори з нагоди відзначення 29 –ї річниці Дня Незалежності України за участі працівників відомства та його керівництва, зокрема начальника Віталія Шпака, першого заступника начальника Наталії Чернівчан, заступника начальника Миколи Загарюка та в о заступника начальника Тетяни Булавки.

В урочистій атмосфері керівний склад податкового відомства привітав колег словами вдячності за особистий внесок кожного у наповнення бюджетів усіх рівнів. Виступаючі у вітальних промовах відзначали, що в історії українського народу є події, які мають надзвичайне значення. Однією з таких подій є здобуття незалежності 1991 року. День Незалежності України – головне державне свято України, що прийнято вважати датою утворення держави Україна в її сучасному вигляді.

«За роки незалежності зроблено чимало для національного відродження, духовної свободи та економічного зростання, але наша мета - зберегти, розбудувати та уславити нашу єдину Україну, щоб майбутні покоління могли гордитися нею, живучи в повній гармонії та достатку – наголосив Віталій Шпак.

Традиційно приємним моментом урочистостей стало нагородження найкращих працівників. За сумлінну та бездоганну працю, професіоналізм і особистий внесок у розвиток податкової служби ряд державних службовців відзначені грамотами установи та грамотами Ради Чернівецької обласної організації Всеукраїнської професійної спілки працівників органів державної податкової служби..