Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Віталій Шпак: зміна підходів до роботи - реальний шанс для зміцнення податкової бази

опубліковано 21 серпня 2020 о 13:33

Вчора, 20 серпня 2020 року начальник Головного управління ДПС у Чернівецькій області Віталій Шпак зустрічався з представниками бізнесу Вижницького району та міським головою Вижниці - Олексієм Чепілем.

Під час зустрічі посадовець зауважив, що бізнес має бути поінфомований щодо нових методів роботи ДПС, розширення адміністративних послуг для платників та надання електронних сервісів. Також наголошував, що  податківці працюють над покращенням якості обслуговування платників яке зорієнтоване передусім на підвищення рівня добровільної сплати податків та досягнення принципу гармонійних відносин з бізнесом.

Учасники заходу піднімали питання щодо оподаткування лісової галузі, зайнятості населення, сплати майнових податків та видобутку гравію. Говорили також і про соціальну небезпеку для неплатників податків та про зниження конкурентоздатності товарів для тих хто сумлінно сплачує податки.

Всі проблемні запитання, які порушувались, були вирішені безпосередньо на місці, а бізнесменам надані докладні фахові роз’яснення.

«Податкова служба відкрита, маємо спілкуватися однією мовою – мовою професіоналів і працювати на результат. У бізнесу зростають доходи , відповідно бюджет отримує більше податків» – підсумував Віталій Петрович.

Також, у рамках зустрічі, в якій брав участь начальник Вижницького управління, Валерій Додяк, очільник податкової служби області  проінспектував роботу ЦОПу.