Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Віталій Шпак: найважливіший аргумент податкових змін - це створення сприятливих умов для ведення бізнесу

опубліковано 15 червня 2020 о 17:34

Про це сьогодні вів розмову  начальник Головного управління ДПС у Чернівецькій області Віталій Шпак під час проведення зустрічей з двома бюджетоутворюючими платниками Кіцманського району, серед яких  ,ТОВ «Дьолер Буковини» та ТОВ «УПГ - Інвест».

За словами Віталія Шпака співпраця податкової служби області з бізнесом вже стала звичною нормою, і як показує практика, результативність таких заходів досить висока. Такі зустрічі дозволяють відстежувати як змінюються стосунки між платниками податків і податківцями, а також з перших вуст дізнаватися, з якими проблемами вони стикаються при сплаті податків.

Під час зустрічі очільник податкової служби ознайомився з процесом виробництва та з факторами які впливають на збільшення випуску і реалізації продукції.

Серед головного, про що відзначав Віталій Петрович впродовж зустрічі, дані підприємства відносяться до категорії сумлінних платників податків і дуже важливо, що отримані підприємствами іноземні інвестиції орієнтовані на довгострокове зростання виробництва продукції з високою рентабельністю, впровадження інновацій та сучасних методів управління,  що насамкінець дасть зростання обсягів сплати податків.

Особливо жваво обговорювалися учасниками зустрічі законодавчі «новації», які спрямовані на вдосконалення норм оподаткування та зверталася увага на неухильному дотримання всіма учасниками податкових відносин законодавства, створення рівних умов для платників податку та унеможливлення привілейованого положення одних платників перед іншими тощо.

Представники підприємств під час спілкування відмічали, що приємно вражені тим, як відомство впевнено рухається в бік податкової прозорості і наголошували на необхідності завершити цей процес якомога швидше. Цьому мають сприяти вдосконалення електронних сервісів, чітке та незмінне податкове законодавство, ефективне досудове врегулювання спорів.

Фотоматеріали по темі

  • Віталій Шпак: найважливіший аргумент податкових  змін - це створення сприятливих умов для ведення бізнесу