Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

СМКОР: актуальна інформація для платників ПДВ від податківців

опубліковано 15 червня 2020 о 11:59

У Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області діє постійна «гаряча лінія» з питань зупинення реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування Системою автоматизованого моніторингу відповідності податкових накладних критеріям оцінки ступеня ризику (СМКОР).

Модератором «гарячої лінії» визначено Людмилу Буркату - начальника управління податкового моніторингу

Телефонуйте 0372 (545604) якщо у Вас є запитання щодо застосування норм Постанови Кабінету Міністрів України від 11.12.2019 № 1165 «Про затвердження порядків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних».  

 Під час спілкування Людмила Миколаївна роз’яснить абонентам оновлені Критерії ризиковості платника податку на додану вартість, Перелік показників, за якими визначається позитивна податкова історія платника податку на додану вартість  та Критерії  ризиковості здійснення операцій.

Також, платники податку на додану вартість можуть з’ясувати як правильно складати Таблицю даних платника податку на додану вартість, писати пояснення до заблокованих в ЕРПН податкових накладних та найтиповіші помилки , що допускають платники ПДВ під час подання підтвердних документів на розблокування податкових накладних.

Маєте запитання – телефонуйте 0372 (545604)!

Публікація з даної теми : https://cv.tax.gov.ua/media-ark/news-ark/405266.html

https://cv.tax.gov.ua/media-ark/news-ark/408822.html