Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці підготувалися до Новорічних свят

опубліковано 23 грудня 2019 о 14:55

Щоб створити відвідувачам ЦОПів та й самим податківцям святковий піднесений настрій у Головному управлінні ДПС  у Чернівецькій області ініційовано проведення конкурсу на краще оформлення кабінетів.

За словами Наталії Василівни до конкурсу спонукали два чинники - насамперед генеральне прибирання і друге те, що більша частина життя проводиться на робочому місці, і тому куди приємніше та ефективніше виконувати службові обов’язки в очікуванні найчарівнішого свята в урочистій атмосфері, серед новорічного декору.

Створена комісія, яку очолила заступник начальника ДПС у Чернівецькій області Наталія Чернівчан, оцінила всі старання співробітників та визначила переможців.

Загалом у всіх кабінетах атмосфера теплоти, затишку і витонченої краси. Все так і радіє, нагадуючи про наближення свята – розповідає посадовиця.

Поміж дизайнерських рішень були якісна кольорова гама і тематика. Прикрашені кабінети як природними так і штучними матеріалами, гірляндами різних конфігурацій, декоративними прикрасами у вигляді підвісок і ялинкових іграшок, дощиком, конфетті, мандаринами та цукерками в іскристих обгортках.

Не можна не відмітити і хенд - мейд проекти – розписи на стінах, ялинки із листівок, оригінальна ялинка із DVD дисків та Різдвяний оберіг - дідух.

За рішенням комісії та сприянням профспілкового комітету переможці та призери отримали цінні подарунки. Підрахувавши кількість набраних балів, найкраще оформлено кабінет відділу податкових сервісів. Друге місце зайняв відділ планування контрольно-перевірочної роботи.

За третє місце відзнаки отримали – відділ супроводження інформаційних систем та адміністрування баз даних та відділ кадрового забезпечення та розвитку персоналу.

Фотоматеріали по темі

  • Податківці підготувалися до Новорічних свят