Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Новоселиччині триває роз’яснювальна робота щодо застосування РРО

опубліковано 25 січня 2022 о 14:00

Фахівці Новоселицького відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок Головного управління ДПС у Чернівецькій області продовжують інформаційно-роз’яснювальну роботу з питань застосування реєстраторів розрахункових операцій.

Цього разу з просвітницьким рейдом податківці відвідали ряд торговельних об’єктів с.Бояни, Припруття, Магала, Ванчиківці, Тарасівці, Костичани та міста Новоселиця. Під час рейдів посадовці докладно розповіли, які саме категорії платників зобов’язані застосовувати РРО (ПРРО), ознайомили з лімітами обсягу доходів платників єдиного податку та покроковою відео інструкцією реєстрації ПРРО за допомогою сервісу «Електронний кабінет».

Спілкування відбувалося в невимушеній атмосфері і дозволило бізнесменам переконатися, що необхідність використання коштовних касових апаратів та значні витрати на їх утримання – це лише міф. Замість них можна використовувати спеціальні програмні РРО, які безплатно завантажуються на будь-який гаджет.

На завершення рейду представники малого бізнесу отримали відповіді на питання та пам’ятки про новації у сфері застосування РРО.