Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Новоселицької ДПІ провели робочу зустріч з платниками податків

опубліковано 09 листопада 2021 о 13:23

Днями, начальник Новоселицької ДПІ Головного управління ДПС у Чернівецькій області Анжела Паскар провела зустріч з бізнес – спільнотою. Також в заході взяв участь заступник начальника відділу податків та зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб Дмитро Одажіу.

Анжела Паскар зазначила, роз’яснення питань одноразового добровільного декларування активів фізичних – одна з головних тем у спілкуванні податківців з платниками. Зокрема, у ході діалогу розглянуто законодавчі норми, що визначають перелік активів, які слід декларувати та які відомості слід зазначати в одноразовій спеціальній декларації, ставки та строки сплати збору з одноразового добровільного декларування, приклади заповнення форми одноразової добровільної декларації та порядок її подачі через Електронний кабінет платника.

 Посадовиця підкреслила, що платники можуть ознайомитися з тематичними інформаційними матеріалами податкової амністії на субсайті Територіальні органи ДПС у Чернівецькій області https://cv.tax.gov.ua/.

В свою чергу, заступник начальника відділу податків та зборів з фізичних осіб Дмитро Одажіу, у своєму виступі окреслив питання детінізації доходів і легалізації найманої праці, сплати земельного податку, орендної плати за землю та податку на нерухоме майно, а також дотримання правил торгівлі підакцизною продукцією та використання ПРРО/РРО.

Всі присутні на заході отримали тематичні пам'ятки стосовно податкової амністії, а наприкінці зустрічі податківці надали кваліфіковані відповіді на запитання платників податків.