Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Від чесної сплати податків до місцевого бюджету залежить розвиток громади

опубліковано 01 липня 2021 о 16:00

Такою була основна теза розширеної наради за участі начальника Кіцманського відділу податків і зборів з юридичних осіб та проведення камеральних перевірок управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Івана Репіховського, начальник Кіцманського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок Василя Федорюка та міського голови Сергія Булеги. На нараді були присутні також заступник міського голови Юрій Косар, старости старостинських округів та сіл, керівники структурних підрозділів міської ради.

Обговорено питання наповнення місцевих бюджетів та посилення співпраці податкової служби і представників місцевого самоврядування у ході проведення інформаційної кампанії з декларування найманої праці.

Під час діалогу вироблено спільні підходи щодо залучення  до оподаткування громадян – одноосібників, які є власниками земельних ділянок площею понад 2 га та власними силами обробляють ці ділянки, сплаті земельного податку та податку на нерухоме майно, легалізації трудових відносин на території обслуговування.  

Адже від вчасної та в повному законному обсязі сплати податків залежить належне утримання дитячих садочків, сфери охорони здоров’я, стан доріг та інших життєво важливих галузей.  

Співпраця між податковими органами та місцевим самоврядуванням, висока свідомість платників податків забезпечать стабільні надходження до бюджету, а отже і стабільний розвиток громади.