Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Надходження до місцевих скарбниць на порядку денному у Вікнянській ОТГ

опубліковано 12 липня 2021 о 16:51

Сьогодні, начальник Застанівської ДПІ Головного управління ДПС у Чернівецькій області Валентина Євка зустрілася з представниками Вікнянської ОТГ.

На порядку денному : легалізація діяльності суб’єктів господарювання, заробітної плати, розширення бази оподаткування та забезпечення поступлень до місцевого бюджету, а також заходів щодо погашення податкового боргу з місцевих податків і зборів.

Валентина Євка зазначила, що тільки спільними зусиллями можливо досягти ефективного результату – збільшення легалізованих робочих місць та офіційна виплата заробітної плати, а відтак збільшення надходжень до бюджетів усіх рівнів, надходження єдиного соціального внеску. А також можливість офіційно оформленому найманому працівнику відчувати себе соціально захищеним.

Крім того було зазначено, що запровадження РРО чи ПРРО це легалізація доходів та збільшення поступлень до місцевих бюджетів.

У приміщенні Вікнянської ОТГ розміщено пам'ятки: «Роботодавцям: при прийомі працівника на роботу – необхідно повідомити податкову!»; «Буковинським роботодавцям: Нюанси оформлення та оподаткування доходів найманого працівника»; «Критерії: З 1 липня 2021 року Держпраці у взаємодії з ДПС розпочало інспектування з питань виявлення незадекларованих працівників».