Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проведено зустріч із головою Острицької ОТГ

опубліковано 01 червня 2021 о 14:23

Днями відбулась робоча зустріч начальника Новоселицького відділу податків та зборів з фізичних осіб, камеральних перевірок податкової звітності управління податкового адміністрування  фізичних осіб Івана Панчука із головою Острицької об’єднаної територіальної громади Чернівецького району Василем Цурканом. Основним питанням, що обговорювалось – створення робочої групи з питань дотримання суб’єктами господарювання, що здійснюють свою діяльність  у межах територіальної громади законодавства про працю, земельного та містобудівного законодавства.

В ході зустрічі учасники обговорювали важливі питання щодо пошуку додаткових резервів для наповнення бюджету ОТГ, поділилися думками щодо даної проблематики. Пріоритетним було питання збільшення кількості зареєстрованих фізичних осіб-підприємців. «Кожен громадянин, як роботодавець, так і найманий працівник, повинен бути соціально відповідальним, дбати про своє майбутнє вже сьогодні і розуміти, що легальна праця і заробітна плата - це гарантія соціальної захищеності та запорука економічного розвитку громади та країни загалом» - наголосив Іван Панчук.

Крім того, податківець звернув увагу керівництва на проведенні інвентаризації тих земельних ділянок (паїв), які обробляються без сплати податку з доходів фізичних осіб. Приділили увагу й темі використання суб’єктами господарювання РРО та придбання ліцензій на роздрібну торгівлю алкогольними, тютюновими виробами, а також пальним.