Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Комунікація з платниками: Відбулася ZOOM конференція з питань сплати єдиного податку та ЄСВ

опубліковано 14 червня 2024 о 13:06

У Головному управління ДПС у Чернівецькій області відбулася ZOOM конференція, під час якої обговорили основні нюанси сплати підприємцями єдиного податку та ЄСВ під час воєнного стану.

Спікерами онлайн спілкування з представниками підприємництва були: Микола Загарюк - заступник начальника Головного управління ДПС у Чернівецькій області; Володимир Петкович – начальник управління оподаткування фізичних осіб.

Під час конференції спікери надали відповіді на чимало запитань: зокрема про порядок обрання або перехід на спрощену систему оподаткування, оформлення найманих працівників платниками єдиного податку, види послуг, які може здійснювати платник єдиного податку першої групи та про терміни сплати і подання звітності під час воєнного стану.

Деякі учасники конференції цікавилися хто звільняється від сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, та як підтверджується таке звільнення від сплати.

Всі запитувачі отримали фахові роз’яснення, а також інформацію про роботу у податковому відомстві постійнодіючих «гарячих ліній» з питань адміністрування податків з фізичних осіб.
Також Микола Загарюк поінформував учасників про можливості Електронних сервісів та застосунку «Моя податкова».
.