Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Буковинці позитивно оцінили «ПОДАТКОВИЙ ЛІКБЕЗ» он-лайн

опубліковано 24 вересня 2019 о 11:40

Головне управління ДПС у Чернівецькій області 16 -20 вересня 2019 року проводило он-лайн «ПОДАТКОВИЙ ЛІКБЕЗ» на тему: «Сплата підприємцями єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування у 2019 році: розмір внеску, термін подання звітності, наймані працівники». Всі бажаючі мали можливість свої обговорення та запитання писати на сторінці у мережі Фейсбук або задавати телефоном 0372(54-55-76), щоправда більше запитань все ж таки надходило телефоном.

За словами податківців такий захід цього року проведено уже вдруге – тематика визначена правильно і запитань без відповідей не залишилося, оскільки заходом опікувалися провідні фахівці відомства.

Серед переваг такого нововведення - спілкування через соціальні мережі он-лайн буковинці відзначили , що це потужний інструментом для швидкого отримання різного роду інформації, можливість надсилати свої запитання у любий зручний час, тоді як проведення гарячих ліній обмежено лише робочим  часом.

Загалом податківці систематизували всі запитання, що надходили під час проведення заходу та використають під час підготовки публікацій для ЗМІ та новому офіційному порталі Територіальні органи ДПС у Чернівецькій області (https://cv.tax.gov.ua/).

У всіх учасників діалогу спектр питань був різноманітний, але «запитання – лідер» це порядок нарахування ЄСВ у разі не здійснення чи не отримання доходів фізичними особами – приватними підприємцями. Також, йшлося про перспективу зміни рахунків для сплати ЄСВ.

До речі актуальне повідомлення про те, що до боржників зі сплати ЄСВ застосовується примусове стягнення читайте на нашій сторінці за посиланням: https://cv.tax.gov.ua/media-ark/news-ark/392081.html

Фотоматеріали по темі

  • Буковинці позитивно оцінили «ПОДАТКОВИЙ ЛІКБЕЗ» он-лайн