Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

З нагоди Дня Конституції України нагороджено кращих працівників податкової служби

опубліковано 28 червня 2024 о 14:52

Сьогодні у Головному управлінні ДФС у Чернівецькій області відбулися урочисті збори з нагоди відзначення найважливішого державного свята – Дня Конституції України.

Учасники заходу хвилиною мовчання вшанували пам’ять захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Податківців області привітала очільниця відомства Теодозія Чернецька.

Нехай у Ваших серцях міцніє любов до своєї країни і люта ненависть до ворога. Зберігайте відданість нашій країні і Конституції, поважайте та дотримуйтеся Основного Закону, натхненно працюйте задля Перемоги та процвітання нашої незламної України – підкреслила Теодозія Юріївна.

Також  посадовиця побажала усім податківцям міцного здоров’я, родинної злагоди, добробуту та стабільності! Щоб наступний День Конституції України святкувати З ПЕРЕМОГОЮ над ворогом.

Під час урочистостей ряд працівників за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток податкової служби отримали грамоти Головного управління ДПС у Чернівецькій області: Володимир Петкович, Ірина Мороз, Марина Кожукар, Сергій Урбанчук, Віолетта Семенюк.

Фото