Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Привітання в.о. начальника Головного управління ДПС Буковини Теодозії Чернецької з Днем захисників і захисниць України!

опубліковано 01 жовтня 2024 о 08:31

Шановні буковинці!

Від колективу Головного управління ДПС у Чернівецькій області та від мене особисто прийміть найщиріші вітання зі знаменними святами – Днем захисника і захисниць України, Покрови Пресвятої Богородиці та Днем Українського козацтва!

Символічно, що 1 жовтня, водночас відзначають три славетних та знаменних свята: духовне, історичне та звитяжне, які є одночасно національно-патріотичними. Адже, оберегом кожної нації є її культура та духовні цінності, що передалися нам від пращурів. 

Національний дух козацтва, незламна воля до перемоги,  шляхетність і гордість поєднали наші державні, релігійні та родинні цінності, котрі символізують зв'язок усіх поколінь, відданість, силу та мужність українського роду. 

Бажаю усім нам, нехай Пресвята Богородиця і надалі залишається надійною заступницею як для кожної людини, так і для всієї нашої благословенної України!

Сердечно бажаю Вам родинного щастя, сімейного затишку, козацького здоров’я, невичерпної енергії та добробуту. Нехай нас єднає віра у щасливе майбутнє українського народу під покровом Пресвятої Богородиці! 

Україна понад усе!

З повагою

в.о. начальника Головного управління ДПС 

у Чернівецькій області                                                           Теодозія ЧЕРНЕЦЬКА