Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У ЦОПі Герцаївської ДПІ податківці консультують платників щодо нюансів застосування податкового законодавства

опубліковано 26 вересня 2024 о 14:01

У Центрі обслуговування Герцаївської ДПІ Головного управління ДПС у Чернівецькій області платникам податків надають кваліфіковані відповіді на актуальні запитання з питань застосування податкового законодавства.
Відтак, під час спілкування з платниками податків начальник Герцаївської ДПІ Анатолій Гортопан поінформував про переваги процедури подання декларації та спілкування з податковою службою в онлайн режимі за допомогою Електронного кабінету платника, мобільного застосунку «Моя податкова».
Наголосив, що за допомогою електронних сервісів платники можуть зареєструвати програмний РРО, подати та переглянути подану звітність, отримати інформацію про стан розрахунків з бюджетом, переглянути податкові повідомлення – рішення на сплату майнових податків та іншу податкову інформацію.  
Крім того нагадав про погашення боргів з майнових податків, порядку оподаткування продажу сільськогосподарської продукції та про переваги оформлення трудових відносин.
Провідні фахівці надали відвідувачам Герцаївського ЦОПу практичну допомогу щодо правильного заповнювнення реквізитів «Призначення платежу» та «Отримувач» у платіжних документах для сплати податків.
Анатолій Гортопан акцентував, за потреби платники можуть звертатись до центру обслуговування Герцаївської ДПІ, адже податківці надають фахову консультаційно-роз’яснювальну інформацію.