Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Сокирянська ДПІ: під час інформаційних зустрічей податківці поінформували платників про актуальні питання оподаткування

опубліковано 23 вересня 2024 о 10:03

Начальник Сокирянської ДПІ Головного управління ДПС у Чернівецькій області Анжела Гайдей та провідні фахівці провели робочі зустрічі з відвідувачами Центру обслуговування платників, під час яких розповіли про застосування податкового законодавства.

Зокрема, розповіли про сплату майнових податків та звірку нарахувань і сплати майнових податків та мінімального податкового зобов'язання. Крім того, окрему увагу було приділено роз’ясненню норм законодавства, які регулюють зміни в реєстраційних даних платників податків, облік об'єктів оподаткування та порядок подання звітності, таких як форма 20-ОПП та 5-ДР.  

Також податківці надали відвідувачам ЦОПу Сокирянської ДПІ практичну допомогу у використанні «Електронного кабінету платника» – багатофункціонального сервісу ДПСУ, який дозволяє швидко і зручно подавати звітність, реєструвати ПРРО та використовувати інші можливості електронних сервісів. 

В ході спілкування податківці звернули увагу на дотриманні суб’єктами господарювання законодавства про працю, легалізацію робочих місць, недопущенні виплати заробітної плати у розмірі, меншому за встановлений законодавством рівень.