Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Військовий збір: впродовж січня – серпня 2024 року буковинці сплатили до державного бюджету майже 290,3 млн грн 

опубліковано 04 вересня 2024 о 10:57

Буковинці на фінансування УКРАЇНСЬКОЇ АРМІЇ у січні – серпні цього року сплатили майже 290,3 млн грн військового податку – повідомляє в.о. начальника Головного управління ДПС у Чернівецькій області Теодозія Чернецька. Порівняно з аналогічним періодом  минулого року надходження зросли на 26,0 млн грн, або на 10 відсотків.

Посадовиця звертає увагу бізнес- спільноти, що військовий збір сплачується з легальних доходів, а ті платники хто продовжує «мінімізувати» свої доходи і хитрує при сплаті податків обкрадає не тільки бюджет, а й  фінансово не підтримує ЗСУ.

Щоб вкотре донести інформацію про важливість сплати «зарплатних податків» до тих представників бізнесу, які використовують працю нелегальних працівників та виплачують зарплату в конвертах податківці спільно з Держпраці продовжили інформаційну акцію «Виходь на світло». Під час акційних заходів роз’яснюють про порядок нарахування та сплати податків та наголошують, що задекларована праця підтримує країну, оскільки сплачені податки за кожного оформленого працівника – це внесок в економіку та оборону країни.