Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Фахівці Сокирянської ДПІ провели робочі зустрічі з платниками податків 

опубліковано 23 серпня 2024 о 09:21

Заступник начальника Сокирянської ДПІ Головного управління ДПС у Чернівецькій області Тетяна Мартинюк та провідні фахівці провели ряд інформаційних зустрічей з платникам податків.

Основні тези під час спілкування:

сплата податку на нерухоме майно, земельного податку та мінімального податкового законодавства та недопущення податкового боргу;

дотримання трудового законодавства – офіційне оформлення працівників та легальна виплата заробітної плати найманим працівникам;

переваги використання сервісу «Електронний кабінет» або мобільного застосунку «Моя податкова»;

обов'язкове використання РРО/ПРРО платниками податків, які здійснюють готівкові розрахунки.

Окремо податківці відповіли на запитання щодо застосування пільг зі сплати земельного податку та на які види земельних ділянок поширюється пільга. Та розповіли, кому з платників надається пільга зі сплати податку на нерухомість.

Також відвідувачів центру обслуговування платників Сокирянської ДПІ поінформовано про можливості «Електронного кабінету платника». Податківці акцентували, що платники можуть в режимі реального часу дізнатися про наявність/відсутність податкового боргу, подати податкову декларацію на податкову знижку, сплатити податки до бюджету, отримати повідомлення про нарахування податків.