Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У секторі реєстрації користувачів ДПС Буковини платники отримали 4180 «електронних підписів» 

опубліковано 16 серпня 2024 о 10:31

Заступник начальника Головного управління ДПС у Чернівецькій області Микола Загарюк поінформував, з початку 2024 року фахівці сектору реєстрації користувачів ДПС Буковини видали платникам податків 4180 «електронних підписів».  

За сволами посадовця, безкоштовні електронні довірчі послуги у податковій службі можуть отримати усі без винятку суб’єкти господарювання, працівники органів державної влади та органів місцевого самоврядування, працівники підприємств, установ і організацій усіх форм власності та фізичні особи - громадяни.

Окремо нагадують, «електронний підпис» від ДПС діє два роки. 

Для отримання електронних довірчих послуг необхідно ознайомитися з інформацією для користувачів та завантажити форми реєстраційних документів разом зі зразками заповнення на сайті КНЕДП ІДД ДПС: http://acskidd.gov.ua.

Податківці нагадують, платники можуть самостійно формувати нові сертифікати. Для цього необхідно завантажити програму або виконати декілька процедур в онлайн-режимі: http://acskidd.gov.ua/manage-certificates.

Цей сервіс доступний для користувачів, які мають:

чинні сертифікати (приміром, до закінчення строку чинності яких залишилося декілька днів);

незмінні реєстраційні дані (ПІБ, адреса реєстрації місця проживання, код ЄДРПОУ організації тощо);

особистий ключ, доступний лише користувачу та не є скомпрометованим.

Крім того, платники податків можуть отримати довідкову інформацію щодо отримання електронного підпису у секторі реєстрації користувачів Головного управління ДПС у Чернівецькій області за телефоном: (0372) 51-43-79.